faceboook Rólunk | Küldetésünk az embereknek segíteni egészségügyi és fitnesz céleik elérésében
10% Kedvezmény az 5 napos előfizetésre
20% Kedvezmény a 20 napos előfizetésre
Iratkozz fel a hírlevélünkre, hogy exkluzív ajánlatokat kapj! Iratkozzon fel
Rólunk Rólunk

Rólunk

FITFOODWAY

Egy álom és közös erőfeszítés története, amely egy kis családi vállalkozásból nőtte ki magát Európa egyik legnagyobb egészséges étel cégeivé.

Üdvözlöm, Stoika Adrian vagyok, a FitFoodWay alapítója, és örömmel osztom meg utazásunk inspiráló történetét. Közétkeztetési mérnöki végzettséggel és mély táplálkozási szenvedéllyel mindig is az volt az álmom, hogy saját vállalkozást építsek ezen a területen.

A FitFoodWay 2018-ban indult, amikor megnyitottuk első egységünket, motiválva azzal a vágyunkkal, hogy egészséges táplálkozást kínáljunk, amely segít az embereknek elérni kívánt fizikai céljaikat, ahogyan én is tettem, amikor izomtömeget akartam növelni. Kezdetben szerény befektetéssel és egy korábban bezárt vállalkozásból származó felszerelésekkel indítottuk el ezt az üzletet, elérve a várva várt sikert.

A család támogatásával sikerült mosolyt varázsolnunk több ezer ügyfél arcára, folyamatosan befektetve és erősítve az üzletet. Az első partner, egy volt kolléga londoni munkás időkből, gyorsan csatlakozott, majd más lelkes partnerek is követték. Mindannyian, a FitFoodWay üzlet tagjai és partnerei ugyanazt a szenvedélyt osztjuk az egészséges ételek iránt. A semmiből indultunk, és együtt építettük fel a FitFoodWay Családot, meghaladva az akadályokat elszántsággal.

Célunk, hogy lenyűgözzük érzékeidet egy napi menüvel, amely nemcsak az ízlelőbimbóidat kényezteti, hanem a jó közérzetedet is ápolja. Együtt, megingathatatlan szenvedéllyel az ügyfeleink elégedettsége iránt, minden üzleti tevékenységünk részét annak szenteljük, hogy megfeleljünk és túlszárnyaljuk az elvárásokat. A legmagasabb szintű integritás és kiválóság fenntartása számunkra nem alku tárgya, az átláthatóságra, őszinteségre és a következetes minőség biztosítására alapozva minden erőfeszítésünkben.

Büszkén jelentjük be, hogy ma a FitFoodWay több mint 30 városban van jelen 3 országban, és magabiztosan álmodunk arról, hogy ez a terjeszkedés folytatódik. Célunk, hogy családi vállalkozás maradjunk, helyi kisvállalkozásokra összpontosítva, együttműködve helyi termelőkkel és a közösségünket megosztó emberekkel.

Mindig elérhetők vagyunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek, táplálkozással és egészséges életmóddal kapcsolatos megoldásokat kínálva. Nagy tisztelettel és csodálattal, a FitFoodWay Család köszöni, hogy velünk vagytok, és elkötelezettek vagyunk, hogy együtt folytassuk ezt az egészséges táplálkozás történetét.