faceboook Csapatunk | Ismerje meg az egészséges ételek kiszállításának forradalmában résztvevő embereket
10% Kedvezmény az 5 napos előfizetésre
20% Kedvezmény a 20 napos előfizetésre
15% további kedvezmény. Aktiválja a kódot SUMMERSTART Alkalmazd a kedvezményt!
Egy csapatunk Egy csapatunk

Egy csapatunk

Üdvözlöm, Naka Krisztián vagyok, ennek az kezdeményezésnek a megalapítója, 15 éves pályafutással a vendéglátóiparban. Közétkeztetési mérnöki háttérrel és mély szenvedéllyel az egészséges táplálkozás iránt a FitFoodWay-t fejlesztettem ki, hogy összekapcsoljam a szakértelmemet azzal a vágyammal, hogy egészséges és ízletes alternatívát nyújtsak a gyorséttermek rohanó világában.

A FitFoodWay-nél erősen hisszük, hogy az egészséges étel a boldog és kiegyensúlyozott élet kulcsa. Menüt alkottunk, tele ízletes, ugyanakkor egészséges lehetőségekkel, hogy segítsünk elérni az egészségügyi és fitnesz céljait. Minden étel úgy van tervezve, hogy energiával, vitalitással és mosollyal ajándékozzon meg.

Csatlakozz hozzánk ezen az úton, hadd inspiráljunk téged és segítsünk a legjobb verzióddá válni. Meghívunk téged, hogy fedezd fel menünkben a tápláló lehetőségeket, és fedezd fel a saját magadra való odafigyelés örömét.

Köszönjük a bennünk helyezett bizalmat és minden lépést, amit az egészségesebb élet felé teszel.

Motivációval és tisztelettel,

Naka Krisztián,

FitFoodWay alapítója


Sziasztok! Andrea vagyok, a FitFoodWay táplálkozási-dietetikai szakértője, hatalmas elkötelezettséggel az egészség és táplálkozás iránt. Az én küldetésem az, hogy segítsek neked elérni az egészségügyi céljaidat az étkezés révén.

Széles körű ismeretekkel a tápanyagokról, az étrendről és annak hatásairól az egészségre, felelősséget vállalok azért, hogy segítselek az egészségesebb ételválasztások és egy kiegyensúlyozott életmód felé vezetésében.

Az oktatásom és szakértelmem magában foglalja:

  • Táplálkozás- és Dietetika szakon szerzett alapdiploma az Orvosi és Gyógyszerészeti.
  • Életminőség és Táplálkozás szakon szerzett mesterszak az Orvosi és Gyógyszerészeti.

Személyre szabott szolgáltatásokat nyújtok, hogy segítsek elérni az egészségügyi céljaidat, ideértve:

  • Egészségügyi értékelés: Részletes elemzése az egészségi állapotodnak, figyelembe véve olyan tényezőket, mint az életkor, nem, fizikai aktivitási szint, előző betegségek és étkezési szokások.
  • Étrend-készítés a testre szabott menüprogramunk alapján, hogy kielégítse specifikus igényeidet. Ezek lehetnek olyan célok, mint a fogyás vagy karbantartás, krónikus betegségek kezelése vagy sportteljesítmény javítása.
  • Táplálkozási oktatás: Megtanítalak arra, hogyan hozz egészséges ételválasztásokat és maradj a megfelelő úton.
  • Előrehaladás monitorozása: Ahogy követed az étrendi terveket, figyelemmel kísérem a fejlődésedet, és módosítom az ajánlásokat az egészségi állapotod vagy személyes céljaid változásaihoz igazítva.
  • Folyamatos tanulás: A táplálkozás területe folyamatosan fejlődik, és én naprakész vagyok a legújabb kutatásokkal és felfedezésekkel, hogy a legjobb tanácsokat és kezeléseket nyújthassam neked.

Itt vagyok, hogy segítselek az egészség és jóllét útján. Engedd meg, hogy segítsünk elérni a céljaidat, jól érezd magad, és sugározz az egészségtől!

Hűségesen az egészségedhez, Andreea Táplálkozási-dietetikai szakértő, FitFoodWay


Szia Mindenki,

Sztárlicsuk Sándor vagyok, a FitFoodWay executive chef-je, és valószínűleg azoknak az ínycsiklandó ételek mögötti arc vagyok, amelyeket annyira szerettek. Csatlakoztam ehhez a csapathoz egy szenvedélyes szeretettel az egészséges ételek iránt és azzal a küldetéssel, hogy a konyhát olyan művészetté alakítsam, amely örömet szerez az ízlelőbimbóknak és táplálja a testet.

Tapasztalatokat szereztem neves éttermekben, ahol megtanultam az nemzetközi konyha titkait, és ezt az értékes tudást magammal hoztam a FitFoodWay-hez.

Szenvedélyem és elkötelezettségem révén a FitFoodWay-t olyan hellyé alakítottam, ahol a gasztronómiai hagyomány találkozik az innovációval, kivételesen ízletes és egészséges ételeket kínálva nektek.

Erősen hiszem, hogy a konyha művészet, és minden tányér egy vászon, amelyre színeket és ízeket festek. Minden nap gondosan kiválasztom az összetevőket, szívvel főzök, és gondoskodom róla, hogy minden étel mosolyt csaljon az arcotokra.

Büszke vagyok rá, hogy szolgálhatlak titeket az ételekkel, és arra ösztönzöm benneteket, hogy teljes mértékben élvezzétek az egészséges és ízletes ételek örömét. Minden étkezés igazi művészet, és együtt teszünk különlegessé.

Hálával és tisztelettel mindannyiótok iránt, Sztárlicsuk Sándor FitFoodWay Executive Chef