faceboook FitFoodWay franchise
10% Kedvezmény az 5 napos előfizetésre
20% Kedvezmény a 20 napos előfizetésre
Iratkozz fel a hírlevélünkre, hogy exkluzív ajánlatokat kapj! Iratkozzon fel
Franchise Franchise

Franchise

A FITFOODWAY Európa egyik legnagyobb egészséges élelmiszer-éttermi lánca, amely számos országban megtalálható: Nagy-Britanniában, Magyarországon, Romániában.

Az első egység 2018 elején indult, és gyorsan megállta helyét a piacon. Cégünk egy új koncepcióval rukkolt elő a főzés művészetében, amely elősegíti az egészséges életmódot, nagy hangsúlyt helyezve a termékek minőségére. Fontos szempont a felhasználóbarát rendelési rendszer, amelyen keresztül, egészséges, egyedi igényeiknek megfelelő termékeket biztosítunk, minél több embert ösztönözve arra, hogy hűséges vásárlóvá váljon.
A márka létrehozása óta eltelt évek alatt egy kis termelési egységből indulva a forgalom minden hónapban jelentősen nőtt, és folyamatosan bővült a lefedett városok listája..
A Fitfoodway egy innovatív koncepciót képvisel, amely országos szinten folyamatosan bővül. A rendszer gyors fejlődése a stabil munkakörnyezet és a biztonságos befektetés biztonságát teremti meg.
Szilárd és erkölcsös üzleti értékekre épülő cég vagyunk, ahol termékeinkre, szolgáltatásainkra 100%-os garanciát vállalunk, gyakorlatilag a teljes összeget visszaadjuk, ha ügyfelünk nem elégedett szolgáltatásunkkal vagy termékünkkel.
Franchise partnereink számára egyedi ajánlatunk van, 100%-os garanciát vállalunk a franchise-ba fektetett befektetés megtérülésére, ellenkező esetben a befizetett összeg visszajár.

 

Az alábbiakban rövid áttekintést kap a FITFOODWAY franchise fő előnyeiről:

1. Franchise kézikönyv, amely a vállalkozásunkkal kapcsolatos összes információt és specifikációt tartalmazza.
2. Segítségnyújtás az egység lokációjának kiválasztásában, az áramlás kialakításában, az egység felszerelésében, beüzemelésében. Az üzem területének 80 és 150 négyzetméter között kell lennie, attól függően, hogy mekkora városban található. Egy városban csak egy franchise-üzlet lehetséges, így a franchise-átvevő kizárólagossággal rendelkezik az adott a városban.
3. Az egység megnyitása előtt, alatt és után képzést biztosítunk az alkalmazottaknak és vezetőknek, melyet a franchise díj tartalmaz. 30 napon át segítünk a képzési folyamatban és az első lépések megtételében, ezt követően időszakosan, egyedi igény alapján.
4. Hozzáférés weboldalunkhoz, amely szoftverrendszerrel rendelkezik az ügyfelek, a szállítások és a napi jelentések kezelésére.
5. Folyamatos tanácsadás, audit rendszer és további know-how a profit maximalizálására.
6. Teljes marketing, branding és értékesítési terv.

A beruházás végső költsége számos piac-specifikus mutatótól függ, mint például a lokáció, a tipológia vagy a terület. A bevételi és kiadási költségvetést is tartalmazó üzleti terv a város méretétől és vásárlóerejétől függően eltérő.

A FITFOODWAY franchise tulajdonosának a következő havi díjakat kell fizetnie:

Kizárólag a franchise város után fizetett marketing költség a nettó bevétel 7%-a.
Branding díj a nettó bevétel 2%-a.
Call center támogatás a nettó bevétel 1%-ával.
Franchise díj a nettó bevétel 5%-a.

További információért kérjük adja meg elérhetőségeit, jelölje meg a várost, ahol nyitni szeretne, valamit meséljen magáról és üzleti tapasztalatairól.