faceboook 7 ok, amiért a reggeli a nap legfontosabb étkezése
10% Kedvezmény az 5 napos előfizetésre
20% Kedvezmény a 20 napos előfizetésre
Iratkozz fel a hírlevélünkre, hogy exkluzív ajánlatokat kapj! Iratkozzon fel
Főoldal Blog 7 ok, amiért a reggeli a nap legfontosabb étkezése

7 ok, amiért a reggeli a nap legfontosabb étkezése

Sok történet kering a reggeliről, amelyek a reggelire összpontosítanak, és azt állítják, hogy ez a nap legfontosabb étkezése, de sokan továbbra is kihagyják.

Vagy inkább aludnak egy kicsit, vagy lusták belenézni a hűtőbe és elkészíteni valamit, vagy azzal érvelnek, hogy a gyomruk nem engedi, hogy bármi szilárd anyagot elfogyasszanak.

Most jövök, és ledobom a bombát: ugyanolyan könnyen választhat egy gyors folyékony reggelit, amely egy tápláló és különösen ízletes turmixból áll.

Most nem az elemzett és az ő receptjeinél fogok reggelizni. Biztosan te is tudod legalább általánosságban, hogy mi a jó és mit nem szabad reggelente enni.

Úgy gondolták, hogy a Fit Food Way programok, amelyek előfizetést tartalmaznak egy teljes napi menüvel, megkímélnek attól a kíntól, amiről fentebb beszéltem.

Hívja szolgáltatásainkat és fogyasszon mindennap táplálkozási szakértők által készített reggelit otthonában vagy akár az irodájában.

Szóval, bár a következőkben nem ajánlok kulináris recepteket, van valami még jobb: a reggeli tagadhatatlan előnyei. Remélem, hogy miután elolvasta ezt a cikket, többé nem fogja kihagyni a nap első étkezését.

Nem, a munkába menet vásárolt péksütemények nem tartoznak az egészséges reggeli kategóriájába. Igaz, hogy gyors és olcsó reggelit képviselnek, de semmi pluszt nem hoznak a szervezetbe.

7 ok, amiért a reggeli a nap legfontosabb étkezése

1. Védi a szívet, és megszünteti más betegségek lehetőségét
A boróka állítólag 50%-kal csökkenti a szívroham kockázatát.

Ezenkívül a hipoglikémia vagy a cukorbetegség is része azoknak a betegségeknek, amelyeket egy egyszerű, de laktató reggelivel távol tarthatunk.

Miért kerülsz abba a helyzetbe, hogy mindenféle tablettát kell bevenned, ha kéznél van egy étkezési szokás, amelyhez semmi rendkívüli nem szükséges?

Ébredjen a valóságra, amíg nem késő!

2. Növeli a boldogság szintjét
Ne nevess! Nem viccelek, a lehető legkomolyabban beszélek.

A reggeli étkezés csökkenti a szorongást és színesíti a nap eseményeit, így azok már nem tűnnek olyan „hevesnek”.

Sőt, egy különleges reggeli jelentősen javítja a hangulatot és javítja a hangulatot. Látni fogod, hogy többet fogsz mosolyogni, és nem csak figyelmesebben figyeled a körülötted lévő világot, de az empátia sem lesz idegen tőled.

A legjobb, ha kipróbálod magad, és meggyőződsz róla.

3. Hosszan tartó energiát biztosít
Gondoljon arra, hogy reggel a szervezete nincs felkészülve az előttünk álló hosszú és fárasztó napra.

Sok órával ezelőtt volt az utolsó étkezés, amely energiát adhatott neki, a vacsora.

Hogyan várhatod el tőle, hogy hősiesen ellenálljon, ha nem vigyázol rá? Az optimális paramétereken való működés elengedhetetlen a hozamhoz.

Garantálom, hogy nincs frissítőbb kávé egy finom reggelinél.

Hadd adjak egy tippet: a lassan elfogyó energia ideális reggelijének gyümölcsöt vagy teljes kiőrlésű gabonát kell tartalmaznia. Ezek akkor is hasznosak, ha sportolni szeretnél.

Az ilyen korán elfogyasztott hús biztosan csak még jobban megbetegíti.

4. Segít a fogyásban
A közhiedelem ellenére a megfelelően elfogyasztott reggeli nem hizlal. Még a fogyáshoz is hozzájárul.

Kíváncsi vagy, miért? Nos, ha étellel kezdi a napot, sokkal kisebb az esélye annak, hogy ebéd közben túl sokat eszünk. Az éhség nem lesz túlzott, és képes lesz arra korlátozni magát, ami a tányérján van.

Ez persze akkor van, ha nem menekülés közben ebédel, és már alig várja az esti vacsorát. Ennek egyszerűnek kell lennie, nem pótolni kell a nap első két részében elvesztett kalóriákat.

Ha kétségei támadtak, most tisztáznám: az esti kiadós étkezés és a reggeli étkezés hiánya teszi a „siker” receptjét a kilogrammszám növelésében. Módosítsa az arányt a csökkenés eléréséhez.

Az egészséges fogyókúrás reggelihez ajánlom az Egészséges Fogyás programot a Fit Food Way-val. Egész Nagyváradon nincs ennek a leírásnak megfelelő reggeli.

5. Növeli a koncentrációt
Az agynak pedig táplálékra van szüksége, hogy erős legyen, nem csak a test többi részének.

Szeretnél előrelépni a munkahelyeden, vagy akár fizetésemelést is kapni? Ügyeljen arra, hogy az agytápanyagokban gazdag reggelit vegyen.

Nemcsak a koncentráció teljesítménye javul jelentősen, hanem a memória és a gondolkodás teljesítménye is. Mindezek egymással összefüggenek, és aszerint hoznak eredményt, ahogyan kezeled őket.

6. Vitaminok az egész szervezetet
Legyen szó diétás vagy rendszeres reggeliről, mindegyik tartalmaz vitaminokat és ásványi anyagokat.

Természetesen, ha figyelembe vesszük, hogy nem eszik azt, ami a kezébe kerül, és az egészséges reggelit választja. Sokat számít, hogyan kezeled a helyzetet.

Mindannyian tudjuk, hogy a gyümölcsök mennyiben járulnak hozzá a kiegyensúlyozott étrendhez, és reggelente ezek a leginkább javasoltak. A jóllakottság szempontjából a zab és más gabonafélék csodákra képesek.

7. Családi idő van
Jó, ha minél több időt tölthet a családban, szoros köteléket alakíthat ki gyermekeivel.

Nyilvánvalóan a napi főétkezések kulcsfontosságúak ebből a szempontból. Bár ebédidőben dolgozik, használja ki a másik két étkezést.

Reggel megtudod a terveket, este pedig megbeszéled, hogy megvalósultak-e vagy sem. Kifejezetten tökéletes.

Ráadásul példaként állsz gyermeked előtt. Ha nem reggelizik, megkockáztatja, hogy a kicsi is ezt teszi. Kétlem, hogy meg akarja fosztani őt az imént felsorolt ​​előnyöktől.

Ahogy az elején mondtam, csodálatos reggelit fogyaszthat (és nem csak ezt), anélkül, hogy bármilyen konyhai eszközhöz nyúlna. A Fit Food Way programjait itt találja. Egy vár rád!

28/12/2022